Hexatech Csőszerelő Kft.

TÖRTÉNETÜNK, REFERENCIÁK 

2001-ben alakultunk két magánszemély és egy jogi személy jegyzésével, akik a hazai épületgépészeti piac vezető szereplőjeként ismertek.

Több kiemelkedő projektben vettünk részt, mint például az Egri Gárdonyi Géza Színház, az Operettszínház, Auchan üzletek, Tesco üzletek kivitelezésében. Később vágóhidak, húsfeldolgozók, sertéstelepek speciális gépészetében dolgoztunk egy remek fővállalkozóval éveken keresztül az ország egész területén.

2019-ben kivásárlással lettünk a cég tulajdonosai.

lakossági szolgáltatásunkat folyamatosan fejlesztettük családi házak teljes épületgépészeti munkáin keresztül, idővel a lakossági és kiskereskedelmi hűtés, klimatizálás területén, illetve gázkészülékek javítása és karbantartása területén szereztünk megfelelő jogosítványokat és tapasztalatokat.

A fejlődő technikák és technológiák változása, megjelenése miatt folyamatosan képzéseken veszünk részt, hogy naprakész felkészültségi szinten tudjuk az ügyfeleket kiszolgálni.

Számos passzív házhoz közeli családi ház kivitelezését végezzük komplett rendszerben felületfűtés-hűtés, szellőzés, víz-csatorna, hőszivattyú beépítésével. Ezeket a berendezéseket karbantartjuk és szervizeljük is.

ÁGAZATI SZAKÉRTELMÜNK

  • Daikin termékek forgalmazása, szerelése, szervizelése
  • Ariston termékek forgalmazása, szerelése, szervizelése
  • Családi ház, kis és közintézmények teljes épületgépészeti kivitelezése
  • Felület fűtés, hűtés, hővisszanyerős szellőztetés, hőszivattyúk telepítése, beüzemelése szervízelése
  • Gázkazánok telepítése, cseréje

VELÜNK – MINDEN EGY KÉZBEN

Az ügyfeleinknek csak velünk szükséges tartani a kapcsolatot, a felmerülő feladatok miatt nem kell külön szakember kazánhoz, vízhez, klímához, légtechnikához, mi szívesen megoldunk Önnek hatékonyan mindent egy kézből.

Büszkén osztjuk meg, hogy Daikin HCE partnerként arra törekszünk, hogy a márkához hűen a legkiválóbb szolgáltatást nyújtsuk a prémium termékek széles kínálatával.

A Daikinnal együtt tervezünk, fejlődünk. Együtt növekedünk.